(foto) BMW M4 poate fi transformat într-un supercar la atelierul G-Power

G-POWER-M4-F82_0

Atelierul german G-Power prezintă un nou proiect de tuning pentru coupeul BMW M4. Datorită modificărilor, puterea motorului a crescut considerabil faţă cea oferită din uzină, iar suspensia maşinii a fost modificată.

G-POWER-M4-F82_1

Amintim că motorul cu şase cilindri şi două turbine de sub capota unui BMW M4 produce 431 CP şi 550 Nm de cuplu. Acum, specialiştii germani au înlocuit turbinele celor de la BMW, au instalat un eşapament nou din titan şi au înzestrat agregatul cu o unitate de control electronic specială – Bi-Tronik 2 V4.

Drept rezultat, dinamica modelului arată nişte rezultate incredibile, asemănătoare cu cele ale unor supercaruri care costă mult mai mulţi bani. BMW M4 by G-Power produce 680 CP/760 Nm şi accelerează de la 0-100 de km/h în doar 3.5 secunde, ceea ce este cu 0.6 secunde mai rapid decât o maşină standard cu transmisie robotizată.

G-POWER-M4-F82_2

În acelaşi timp, acceleraţia de la 100-200 de km/h o face în 5.5 secunde. Viteza maximă poate ajunge la 330 de km/h!

Clienţii care vor opta pentru o astfel de „injecţie cu steroizi” îşi mai pot comanda nişte amortizoare reglabile, jante forjate Hurricane RR bicolore şi care măsoară 22 de inci, dar şi câteva elemente aerodinamice suplimentare pe caroserie (splitter şi difuzor din fibră de carbon).

G-POWER-M4-F82_3

Conform informaţiilor din configuratorul online, doar modificările ce ţin de partea tehnică, fără a lua în calcul suspensia, costă aproximativ 20.000 de euro.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s