Hyundai arată faţa modelului Kona şi spune când îl va prezenta (FOTO)

Hyundai Motor Company a făcut publică o nouă imagine intrigantă, dar şi informaţii suplimentare despre noul model Kona. Premiera modelului va avea loc în această vară.

Noul crossover compact va primi o nouă grilă a radiatorului numită Cascading Grille, dar şi nişte blocuri optice despărţite în două „etaje”. Corpurile de sus vor avea rolul unor lumini de zi, iar toate împreună vor fi făcute pe bază de LED-uri.

Deocamdată informaţia despre noutate este ţinută în secret, însă se menţionează că automobilul va avea un aspect impunător şi agresiv.5902ee10ec05c4a42e000003

Din informaţii neoficiale, la baza modelului va sta o platformă modernizată a celei care există pe modelul compact i20, în timp ce toate componentele tehnice vor fi de la i30.

În acest caz, gama de motoare ar putea include unităţi diesel şi pe benzină care dezvoltă între 100 şi 175 CP. Standard maşina va avea tracţiune pe puntea din faţă, însă compania a confirmat că va exista opţional şi un sistem de tracţiune integrală.

Mai multe informaţii despre model le-am putea afla în săptămânile care urmează. Conducerea brandului îşi pune mari speranţe pe acest model şi crede că prin Kona, Hyundai va ajunge unul dintre liderii pieţei auto din Europa către 2021.

Sursa text: http://www.autoblog.md
Foto: http://www.drive.ru
http://www.daily-motor.ru
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s