(foto) BMW M4 poate fi transformat într-un supercar la atelierul G-Power

Atelierul german G-Power prezintă un nou proiect de tuning pentru coupeul BMW M4. Datorită modificărilor, puterea motorului a crescut considerabil faţă cea oferită din uzină, iar suspensia maşinii a fost modificată. Amintim că motorul cu şase cilindri şi două turbine de sub capota unui BMW M4 produce 431 CP şi 550 Nm de cuplu. Acum, specialiştii … More (foto) BMW M4 poate fi transformat într-un supercar la atelierul G-Power

BMW își dă doctoratul în diesel: noul M550d xDrive are patru turbine și 400 de cai putere

BMW a dezvăluit oficial noul M550d xDrive. Modelul beneficiază de un motor cu șase cilindri, de 3.0 litri, capabil să dezvolte 400 de cai putere. El va fi disponibil atât pe varianta sedan, cât și pe cea break. BMW crede în continuare în mirajul dieselului și, pe lângă eforturile sale de electrificare, dezvoltă tehnologii care … More BMW își dă doctoratul în diesel: noul M550d xDrive are patru turbine și 400 de cai putere

Cum să economiseşti 10% din combustibil? O soluţie o promovează un Minister din Coreea de Sud.

Ministerul solurilor, infrastructurii şi transporturilor din Coreea de Sud este gata să revizuiască regulile de securitate rutieră. Dacă o iniţiativă legislativă va fi aprobată, atunci începând cu anul 2017 pe automobilele produse acolo vor fi instalate în locul oglinzilor retrovizoare un set de camere şi ecrane speciale. Se crede că o astfel de modificare în … More Cum să economiseşti 10% din combustibil? O soluţie o promovează un Minister din Coreea de Sud.

Istoricul maşinilor second hand din Moldova poate fi verificat online sau prin SMS.

Orice şofer din Moldova sau o persoană care are de gând să fie participant în traficul rutier din ţară, prin procurarea ulterioară a unui automobil la mâna a doua, îi poate afla toată istoria printr-o metodă simplă. Datorită unei oportunităţi realizate de Centrul Resurselor Informaționale de Stat „Registru”, cu ajutorul tehnologiilor de ultimă oră, o … More Istoricul maşinilor second hand din Moldova poate fi verificat online sau prin SMS.

Cum pregătești corect mașina pentru vară?

Oficial e vară şi se apropie perioada călătoriilor cu maşina. Mașina ta este pregătită? Înainte de a porni în vacanţă cu maşina îţi recomandăm să verifici următoarele: Uleiul: verifică nivelul uleiului pentru a te asigura că acesta este suficient pentru o lubrifiere corectă şi a evita distrugerea motorului. În cazul în care uleiul este vechi, … More Cum pregătești corect mașina pentru vară?

8 sfaturi utile de care trebuie să ții cont când îți pui anvelopele de iarnă

Pentru că vrem să fii pregătit pentru sezonul rece, am venit în ajutorul tău cu câteva sfaturi utile de care trebuie să ții cont atunci când îți pui anvelopele de iarnă: 1. Citește în talonul mașinii dimensiunile corecte ale anvelopelor Primul pas pe care trebuie să îl faci când vrei să îți schimbi anvelopele de … More 8 sfaturi utile de care trebuie să ții cont când îți pui anvelopele de iarnă

Poze spion : Prototipul lui BMW X2 a păstrat formele conceptului (FOTO)

Noul crossover BMW X2 este testat deja pe renumitul circuit german Nurburgring. Maşina camuflată în totalitate a fost surprinsă de fotografii Automedia şi se pare că varianta de serie va păstra designul conceptului cu acelaşi nume. Principala deosebire a lui X2 de fratele său de platformă X1 va fi linia mai scundă a acoperişului, unghiul … More Poze spion : Prototipul lui BMW X2 a păstrat formele conceptului (FOTO)

Noi detalii despre Skoda Karoq: Iată ce motoare şi ce dotări va avea (FOTO)

După ce a confirmat oficial denumirea noului model şi a lansat un teaser video fără nicio informaţie detaliată, iată că Skoda dezvăluite o serie de caracteristici cheie pe care le va avea noul SUV compact Karoq -urmaşul modelului Yeti. Totodată, marca cehă ne invită să admirăm modelul camuflat într-o galerie de imagini. Se cunoaşte că Skoda … More Noi detalii despre Skoda Karoq: Iată ce motoare şi ce dotări va avea (FOTO)

Hyundai arată faţa modelului Kona şi spune când îl va prezenta (FOTO)

Hyundai Motor Company a făcut publică o nouă imagine intrigantă, dar şi informaţii suplimentare despre noul model Kona. Premiera modelului va avea loc în această vară. Noul crossover compact va primi o nouă grilă a radiatorului numită Cascading Grille, dar şi nişte blocuri optice despărţite în două „etaje”. Corpurile de sus vor avea rolul unor … More Hyundai arată faţa modelului Kona şi spune când îl va prezenta (FOTO)